Zoek een man om mijn hart te luchten

Drenthe
Zuidwolde
Ik ben net als jij gewoon Uniek. Er is geen tweede van. Dus je zult het hiermee gewoon moeten doen. Ik zoek een man om mijn hart bij te luchten en mee te genieten. Gek mee te doen en elke ochtend een goede dag toe te wensen. En elke avond weer gezellig mee op de bank door te gaan brengen. Beetje erg burgerlijk of niet?
Hierbij is vertrouwen en eerlijkheid belangrijk. Ik ben een actief persoon, een bezig bijtje maar kan zo nu en dan ook genieten van een avondje rust. Ach ik ben zoveel meer dan deze paar zinnetjes, maar als ik hiermee al je aandacht getrokken heb nodig ik je uit me een berichtje te sturen!

Lees meer

grotebloem

Drenthe
Meppel
Ik ben een gebonden vrouw die spanning zoekt in mijn leven. In mijn huwelijk is deze wat weg en dat mis ik wel moet ik zeggen. Ik ben heb een open geest, erg leuk in omgang daar ik veel van humor hou en het leven rooskleurig aankijk!
Ik zoek in jou een man die van aanpakken weet en met mij de spanning wil aangaan. Iemand die er helemaal voor wil gaan en er vooral geen probleem mee heeft dat ik een relatie heb.

Lees meer

Daphy – Sportieve vrouw. Maak je borst maar nat

Inmiddels al weer 2,5 jaar weduwe en vind eigenlijk wel dat ik nog te jong ben om weg te gaan kwijnen daarom ga ik 3 keer in de week naar de sportschool en heb ik nu weer het gevoel dat ik er best mag wezen en ik hoop dan ook nu ik weer strak in het velletje zit om een leuke man te mogen gaan leren kennen.
Lief en sportief, maar het lieve is wel het belangrijkste ik heb graag een man met het hart op de juiste plek dat boordevol liefde zit dat sportieve komt vanzelf wel als ik je een aantal keren heb meegenomen naar de sportschool.

Lees meer

Verlang1981 – In het vliegtuig neuken?

Drenthe
Ik woon samen met mijn hond, een schat van een dier. Hij logeert vaak bij mijn ouders als ik hoog in de lucht vlieg. Ik mis het gezelschap een de aandacht van een man. Niet dat ik geen aandacht krijg. Maar ik wil meer dan een vluchtige flirt! Ik wil hete lichamen verstrengeld in elkaar. Maar ook samen kletsen, lachen en wat al niet meer!
Je mist een vrouw in je leven. Je bent een dierenliefhebber. Mijn hond die gaat niet weg, dat zeg ik meteen eerlijk. Ik ben veel te gek met dat dier. Je wil meer dan een flirt, elkaar aanraken, zoenen, het vlammetje weer voelen oplaaien in je!

Lees meer

Nicbikini – Neuken in het zwembad?

Drenthe
Coevorden
In mijn vrije tijd ga ik zo vaak mogelijk zwemmen. Maar nu wil ik er wat spanning in brengen door een man mee te vragen. Samen in het bubbelbad, over jou benen strelen tot ik bij dat ene plekje ben en iets in mijn hand heb en begin er dan mee te spelen.
Ben jij een man die van zwemmen houd en wil je meer dan alleen dat? Dan kunnen wij gelijk elkaars lichaam gaan onderzoeken en voelen wat voor vlees wij in de handen hebben.

Lees meer