BeautyBlondie – Ben jij dit weekend beschikbaar?

Ben een dikke sneak, mijn vriend weet van niets en ik zit lekker naar andere kerels te kijken. Elke avond kijk ik stiekem een pornootje, en heb dan alleen maar oog voor al die harde pikken die langs komen.Het kwijl loopt mij dan in de mond en steek dan gelijk een paar vingers in mijn doos en kont. Dat kan toch anders.
Jij zit mijn stukje te lezen en denkt gelijk dat jij het veel beter en lekkerder kan. Ik heb het liefste dat jij mij vast bindt en dat ik dus niets kan en echt aan jou en jouw pik ben overgeleverd.

Lees meer

VerkeerdeBeen

Gelderland
Als je zo naar mijn profielfoto kijkt zou je misschien niet meteen zeggen dat er iets mis is met mij... En op zich is er ook niks mis met mij... Er ontbreekt alleen iets. Want naast het ontbreken van een man in mijn leven, ontbreekt er bij mij ook 1 been die ik 6 jaar terug in een auto ongeluk ben kwijtgeraakt... 28 jaar, nog altijd single en misschien nog wel erger... maagd... Tsja, de dates liggen nou eenmaal niet voor het oprapen als je maar 1 been hebt, maar misschien... heb ik hier meer geluk?
Ik hoop dat je in staat bent mij te zien als volledige vrouw, ook al mis ik een been. Alles werkt nog, ik ben niet preuts, enkel wat onervaren omdat ik nog maagd ben... Denk jij dat je het geduld en de medelijden op kan wekken om met mij een keertje af te spreken? Dan hoop ik snel een berichtje van je te zien...

Lees meer

Dwarslisa

Gelderland
Heb jij er ook zo'n zin in om lekker gek te doen en te genieten van elkaar? Ik ben echt klaar met al die praatjes en het gedraai er om heen. Het enige wat ik wil is genieten, genieten en nog eens genieten. En dan niet door naast elkaar op de bank te zitten, lekker op en onder elkaar en daar geen genoeg van kunnen krijgen.
Na het lezen van mijn 'over mij' tekstje, vind jij mij niet te direct. Jij vindt het juist wel fijn dat ik recht op mijn doel af ga, en dat doel dat ben jij! Ik zou maar wat graag met een man zoals jou genieten tot in de late uurtjes. Nu niet opeens terug krabbelen he.

Lees meer

MoonShine1963 – Neuken in de natuur

Vraag maar
Zomaar seks? Nee seks is voor mij heel belangrijk en vooral seks in de natuur, spannende plekken om het net een tikkeltje ondeugender te maken dan normaal. Ik hou dus van extreem, heb jij dat in de aanbieding voor mij?
Een hele stoute man die niet preuts is en net als ik het liefst geniet van seks op spannende plekken en die daar net als ik helemaal wild van word!

Lees meer