Rosannetje99

Groningen
Uit nieuwsgierigheid heb ik mij hier maar eens aangemeld, als vrijgezelle dame ben ik altijd wel in voor een avontuurtje en wie weet vind ik die hier wel! Ik heb geen voorkeuren, dus kom maar op met die ideeën voor een spannende date!
Verras mij met iets vernieuwend en wie weet hebben wij wel een date! Voor mij is het belangrijk dat een man het initiatief durft te nemen en vaker met mij durft af te spreken!

Lees meer

sportierocket – Lik mijn zoete kut

Groningen
Ik ben de mannen die niet doen wat ze beloven in bed helemaal zat. Als ik eenmaal warm begin te draaien op je paal moet je bij mij niet opgeven. Ik wil door kunnen gaan. Tot we allebei helemaal uitgeput zijn.
Ben jij iemand die geniet van een lekkere natte pijpbeurt voordat ik je paal ga bereiden. Of wil je eerst nog je tijd nemen om mijn zoete kut te likken. Ik ontvang je graag

Lees meer

suikerzoet

Groningen
Gewoon een leuke vrouw, best wel spontaan en lekker eigenwijs natuurlijk, heb zo mijn nukken maar jij toch ook? Ik kan heel lekker koken zegt iedereen en ik doe het ook graag, hou van wandelen, kletsen en spelletjes spelen. Ben een gewone, niet-materialistische vrouw die een gewone man zoekt voor fijn gezelschap.
Wat kan ik er nog meer van zeggen, ik ben gewoon wat je ziet eigenlijk. Dat zou ik ook fijn vinden in een man, gewoon puur natuur, what you see is what you get. Hou je ook van leuke muziek, een lekker wijntje of biertje, dat een vrouw mee kan kijken naar jouw sportwedstrijden? Mail me!

Lees meer

Kleurijk

Groningen
Mijn hond is mijn trouwste vriend, alleen daar kan je niet mee naar de film of iets anders doen, daarom richt ik nu mijn pijlen op jou en hoop dat wij samen er wel wat moois van kunnen maken en naar elkaar toe gaan groeien, dat zou pas echt geweldig zijn.
Sowieso heb je geen probleem met mijn hondje, en zie je het wel zitten om mij beter te leren kennen. Het kan maar zo tot iets heel moois op gaan bloeien en is best fijn om dat te beleven.

Lees meer

Sjaggie

Groningen
Ik kijk liever eerst de kat uit de boom, ben niet iemand die direct met iemand mee gaat en wil hier dan ook een gezellige man leren kennen die mij de tijd kan gunnen. Ik ben lief, warm, open, spontaan en vooral gezellig.
Kan jij mij op mijn gemak stellen, ben je open naar mij en kan ik bij jou dat vertrouwde gevoel krijgen zodat we telkens een stapje verder gaan, dan wil ik zeker weten leuk contact met jou!

Lees meer