Sahra90 – Ben in de bloei

Als jonge meid sta ik nog volop in bloei en geniet volop van het leven, maar wat ik nou echt zou willen en waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben is een gezellige avond met een spannende man met de nodige ervaring, want dat is nou wat ik mis, natuurlijk heb ik wel wat vriendjes gehad, maar die zorgde er niet voor dat de vonken ervan af vlogen.
Ik mag aannemen dat als je zo mijn oproep leest dat je best nieuwsgierig naar mij bent geworden, maar ik ben natuurlijk geen vrouw die zomaar Jan en allemaal mijn bed inhaal, ik wil je wel eerst beter leren kennen. Ben je lief spontaan en hou je er wel van om de spanning erin te houden, reageer je dan?

Lees meer

spaceage – Single meid

Noord-Holland
Aalsmeer
Wanneer je een lange saaie dag op het werk hebt gehad dan wil je toch altijd thuis kunnen komen bij iemand die je dag weer helemaal goed maakt. Ik tenminste wel. Maar jammer genoeg kom ik elke dag thuis in een leeg huis. Ik moet daar maar eens iets in aanpassen.
Nou ben ik niet iemand die veel thuis zit. Ik hou wel van een beetje spanning in het leven en dat zoek ik dan buitenshuis. Maar wie weet kan jij mij overhalen om thuis te blijven met jou

Lees meer

Desiereetje – Seksleven opkrikken

Noord-Holland
Omdat het voor mij nooit genoeg is, mij zelf hier ingeschreven op zoek naar meer. En wat voor meer, bedoel ik dan? Meer stoom en spanning is wat ik nodig heb, mijn leven is lekker in orde, maar de seks is niet om over naar huis te schrijven. Nou dacht ik dat het hier niet al te moeilijk zou zijn om een gewillige man te vinden.
Jij gaat verandering brengen in mijn seksleven, jij gaat er voor zorgen dat ik mij weer helemaal vrouw voel. Jouw handen vinden snel en gemakkelijk hun weg over mijn steeds gevoeliger wordende lichaam en jij zal er geen genoeg van kunnen krijgen. Jij hebt meer dan alleen jouw handen en zal echt alles er bij pakken om mij zingend klaar te maken.

Lees meer

Bouwjaar

Noord-Holland
Alkmaar
Te lang alleen blijven na een relatiebreuk is volgens mij niet goed en treuren al helemaal niet. Shit happens but life goes on is mijn lijfspreuk. En mijn leven gaat dus verder :) Niet dat ik me dan maar gelijk (weer) in een relatie ga storten maar wel samen leuke dingen doen en dan kijken we wel of het iets wordt tussen ons.
Ik val niet zo op macho types of mannen die constant onder stress staan. Waar val ik dan wel op? Avontuurlijke mannen, die humor hebben en die met hun beide voeten in het leven staan. Geen probleem als je kinderen of huisdieren hebt, die heb ik zelf ook.

Lees meer

Steffie99 – Sletje neuken amsterdam

Noord-Holland
Amsterdam
Ik ben letterlijk de gezelligheid zelf, hou van een feestje, ben altijd vrolijk met mij kan je goed lachen en doe eigenlijk alles wat super leuk is. Het enige dat in mijn leuk leventje ontbreekt is een super gezellige en toffe vent.
Als het jou net zo spannend lijkt om samen in contact te komen, elkaar te leren kennen en er proberen iets van te maken, dan hoop ik snel dat jij mij een berichtje stuurt zodat we een fijn begin kunnen maken aan misschien wel iets heel moois.

Lees meer