Aananana

Vlaams-Brabant
Neerwinden
Mijn man weet min of meer wel dat ik hier ingeschreven sta. Hij wil niet alle details weten maar het idee dat ik door een andere man verwend ga worden vindt hij wel erg opwindend.
Voor mij moet het wel enkel om de sex gaan dus niet meer dan dat. Om leeftijd geef ik vrij weinig zolang er maar een goede seksuele klik tussen ons is! Dan kunnen mag je wel 3-4 keer in de week me neuken.

Lees meer

idonnooo – Sletje uit Vlaams Brabant

Vlaams-Brabant
Leuven
Ondanks dat ik in een mannenwereldje werk ben ik toch wel op en top vrouw. Nu alleen nog die hele leuke man vinden die dat ook vind. Want dat is nog niet zo makkelijk als dat ik dacht. Ik sta lekker duidelijk in het leven, vind alles leuk en weet dat de liefde van de man door de maag gaat, ja toch? En natuurlijk weet ik nog wel veel meer haha.
Ik hoop eigenlijk dat je nu mijn profiel leest en denkt, ja! Haar wil ik zeker leren kennen, dat is het enige wat ik belangrijk vind.

Lees meer

wildkate

Vlaams-Brabant
Linden
Ik wil gewoon echt geneukt worden. Hard en diep, misschien nog wat sm of andere spellen er bij, dat maakt mij niet uit als het maar lekker en een beetje grof is want daar houd ik wel van. Een lang voor en naspel is niet aan mij besteed, dan word ik liever een extra keer geneukt.
Je bent geen simpele ziel die van de romantiek en de relaties is, want dat is niet waar ik naar opzoek ben. Echt alleen maar seks, op zo veel mogelijk manieren, afhankelijk van onze wensen met elkaar. Of dat alleen maar neuken is of veel stouter of extremer zien wij dan vanzelf wel.

Lees meer

Laluna1969

Vlaams-Brabant
Hever
Het mag een beetje stout zijn maar als je iemand nog maar 3 weken kent, kan je nog niet echt van een relatie spreken toch? Nu ben ik toch (nog) op zoek naar wat spanning. Je kent het wel dat opgewonden gevoel van een date, de kriebels, de geilheid als er een klik is en het losgaan tijdens de sex.
Geil je ook zo op oraal, anaal, verschillende standjes, openbare plekken of gewoon eens geil bezig zijn met z'n tweetjes in de sauna? Ik zit hier niet voor niets, dus hoop toch wel die klik te vinden waar de vonken/passie/geilheid en lichaamssappen er vanaf springen.

Lees meer